Bieber szemöldöke lebénult

Bieber szemöldöke lebénult

News

Ez a hét egyáltalán nem Justin hete, többen is kórházba kerültek indirekt, vagy éppen direkt módon miatta. Azzal kezdődött, hogy Kaliforniában állítólag lecsapott egy paparazzót, aki fel is akarja jelenteni. Ezután mindannyiunk kedvenc szöszke kanadaija Európába jött, hogy hamarosan megjelenő, Believe című albumát promotálja. Eközben kisebb koncerteket is ad, így tett pl. a norvégiai Oslóban is, ahol 49 tinilány sebesült meg a nagy tömeghisztériában (ebből 14-et kórházba is kellett szállítani). Végül Biebs is saját maga áldozatává vált...

Novégiából Franciaországba repült, és ott párizsi koncertjének szünetén a backstage-ben nekirohant egy üvegfalnak. Az incidens során kisebb agyrázkódást szenvedett, de a benne levő adrenalin miatt azért le tudta nyomni a show-t, ami után viszont 15 másodpercre még az eszméletét is elveszítette.

Ezután biztosította a rajongóit, hogy minden rendben van, elvégre kanadai, és a kanadaiak kemények, de ezután egy videóüzenetben kifejtette, hogy lebénult az egyik szemöldöke.

„Nem tudom mozgatni a szemöldököm – mondja a videóban. – Ez a legfurább dolog... nagyon furcsa dolgok történnek.”

A minimogulnak egyébként 2010-ben már volt egy kisebb kalandja egy üveglappal. Akkor egy forgóajtónak ugrott neki véletlenül, ami után bosszút is fogadott az összes üveg ellen. Az állás viszont most már 2:0 az üvegnek. Justin egyébként pár napja twitterén felfedte új parfümjének nevét is. Az új Bieber-illat a rendkívül erdetei, ám marketing szempontból annál hatásosabb Girlfriend nevet kapja.