Chris Brown a fiúkat szereti?!

Chris Brown a fiúkat szereti?!

News

Chris Brown és az egykori B2K banda tagja, Raz-B sosem voltak jóban, de Raz-B újabb húzása után már nem is lesznek, ez teljesen biztos. Raz-B megírta memoárjait, és ki is szándékozik őket adni idén szeptemberben. Az ominózus könyvben pedig, a This Boys Life-ban azt ígéri, több hiphop és R&B sztárról, pl. Lil Wayne-ről, Omarionról és Bow Wowról is lerántja a leplet.

Azt máris elhintette, hogy Chris Brown nemcsak, hogy valójában homoszexuális, de komoly drogproblémákkal is küzd. És hogy ezt mivel magyarázza majd a könyvben?

„Nekem soha nem volt dolgom anyaggal, még akkor sem, amikor a legmélyebben voltam. Mindig arra gondoltam, hogy hála Istennek, hogy sosem volt olyan komoly függőségem, mint Weezynek (Lil Wayne), vagy Breezynek (Chris Brown).”

De ennél több részlet is „kiszivárgott” már a könyvből:

„Milyen fajta férfi az, aki megüt egy nőt? Egy olyan férfi, aki nem becsüli meg a nőiséget, vagy annak törékenységét. Azt olvastam, hogy a legtöbb férfi, aki nőt ver, az rejtetten, de valójában homoszexuális.”

Brown persze gyorsan reagált is erre a Twitterén, méghozzá elég dühösen, dehát elvégre elég dühös természet ő.

„Ha valakiről hazudunk egy könyvben, azt úgy hívják, hogy egy személy rágalmazása. Folytasd csak, etesd hülyeségekkel a népet, és az lesz a vége, hogy az enyém leszel, és a könyved is! RAZ B! Isten áldjon... Az ügyvédeim kézben tartják majd a dolgot. Én nyugis maradok!”

Brown azóta persze ezt a tweetet is törölte, mint már oly sokat eddigi Twitteres történelmében. Raz-B és Chris Brown egyébként 2010 decembere óta háborúznak egymással a mikroblogjukon keresztül. Akkor Brown vádolta azzal az egykori B2K énekest azzal, hogy meleg. Másfél éve a balhé odáig fajult, hogy Brownt halálosan is megfenyegették. Kíváncsian várjuk, ennek most mi lesz a vége. Mit gondoltok, lehet igazság Raz-B vádjaiban, vagy mindez csak dühös ellentámadás?