Szerelmi bizonyíték

Szerelmi bizonyíték

News

Úgy tűnik, hogy egyre komolyabb a dolog a valóságshow-sztár Kim Kardashian és a hiphop sztár Kanye West között, hiszen a legújabb pletykák szerint a lány tetoválást készíttet, mellyel szerelmét akarja bizonyítani. Valójában nem az ő ötlete volt ez, hanem a fülig szerelmes Kanyéé, de nem zárkózott el tőle, sőt nagyon is bejött neki az ötlet, sőt, az még jobban, hogy összepasszoló „szerelmi tetkót” varrassanak.

„Igen, Kim és Kanye valóban terveznek egy közös tetkót – erősítette meg a hírt egy forrás a HollywoodLife magazinnak. Kanye annak örülne legjobban, ha Kim egy K betűt tetováltatna magára, amely ugyebár mindkettejük nevét szimbolizálná. De még az is lehet, hogy a KW monogram kerül majd rá.”

Kimet egyébként látták már KW monogramot formázó fülbevalóban, tehát megvan benne a szándék a bizonyításra, de azért egy tetoválás mégiscsak komolyabb dolog. És ha belegondolunk, hogy Kim házassága a kosaras Kris Humphrey-val csak kemény 72 napig tartott, aztán a lány beadta a válókereset, talán kicsit erősnek tűnik egy tetoválás egy két hónapos járás után...

Kim Kardashiannek egyébként nagyon jól mennek mostanában a dolgai. Az Egyesült Államokban elképesztően néppszerű az egész családja, és a velük készült reality, és a hírneve, amióta Westtel jár, csak egyre nő. Olyannyira, hogy egykori jó barátnője, a milliárdos szállodaörökös Paris Hilton teljesen ki is van rá borulva, hiszen eszméletlenül féltékeny.

Ti felvarratnátok magatokra valakinek a monogramját, akivel két hónapja vagytok egütt?