Jessica Simpson kismamaruhát tervez

Jessica Simpson kismamaruhát tervez

News

A terhesség minden bizonnyal mély nyomott hagyott Jessica Simpsonban, hiszen május 1-i szülése után sem akar elszakadni a kismamaságtól. Főleg, ha abból pénzt lehet csinálni, és köztudott, hogy a Simpson családban ezt a fajta tevékenységet nagyon szeretik. Jessica a várandósága alatt is végig csinosan, és természetesen irtó divatosan öltözködött, szinte a szülésig le sem vette a magassarkúját sem. Eközben jutott eszébe az ötlet, hogy talán elkészíttethetné saját ihletésű kismamakollekcióját, amellyel a szintén divatőrült terhes nőknek kedvezhetne.

A színész-énekesnő-divattervező-divatműsor háziasszonynak egyébként elég jól megy a divatbizniszben, hiszen fashion birodalma nagyjából milliárd dolláros értékekre rúg. Igen, milliárd. Ha elkészül a kismama vonulat, az a 24. kollekció lesz Jessica nevének égisze alatt. Futnak már a neve alatt cipők, táskák, ruhák, parfümök, kiskamasz cuccok, és még egy rakás dolog, nem csoda hát, ha az éneklést mostanában nem annyira erőlteti.

A kismama kollekció szellős, laza, hetvenes éveket idéző darabokból áll majd olyan leendő anyukák számára, akik nem akarják feláldozni a dizájnt a funkció oltárán. Farmernadrágok, leggingsek, pólók, ruhák éppúgy a kollekció részét képezik majd, mint a kötött pulcsik, blézerek és dzsekik.