Készül az új One Direction lemez

Készül az új One Direction lemez

News

A One Direction tagjai már keményen dolgoznak, hiszen napok óta a stúdióban vannak, hogy minél hamarabb elkészülhessen második lemezük. Niall Horan írta ki a minap twitterére:

„Végre újra egy szuper napot töltöttünk a stúdióban. Készülőben van már néhány állat dallam! Már jó ideje nem voltunk stúdióban, nagyszerű érzés újra itt lenni! – másnap újabb elragadtatott tweetet küldött ki az éterbe. – Még egy csodás nap a stúdióban Ramivel, Carllal és Savan Kotechával. Készítettünk pár beteg dallamot a következő albumhoz számotokra, amiket aztán majd a világkörüli turnén is hallhattok!”

A banda egyébként Svédországban rögzíti ezt a bizonyos második albumot, és közben elfoglaltabbak, mint eddig bármikor eddigi cirka 19 évük alatt. 2012-es turnéjukra rekordidő alatt fogytak el a jegyek, így már néhány 2013-as dátumot is nyilvánosságra hoztak, hogy ne boruljanak ki azok a rajongók, akik nem tudtak jegyet szerezni egyik koncertre sem.

A fiúk előző, és egyben első lemeze az Up All Night 2011 novemberében jelent meg, úgyhogy igazán nem mondhatni, hogy ne kedveznének egyre sokasodó fanjeiknek ezzel a hatékony munkamorállal. Ti is bírjátok őket?