A 162 ezer dolláros popó

A 162 ezer dolláros popó

News

Százezer angol fontra, vagyis 162 ezer dollárra, azaz nagyjából 36 és félmillió forintnak megfelelő összegre biztosította becses hátsóját a One Direction nevű fiúbanda egyik tagja - legalábbis ezt állítja egy másik bandatag. Elsőre biztos azt gondoljátok, hogy a legnépszerűbb fiú, a csajok kedvence, Harry Styles hozta meg ezta furcsa döntést, de nem. Ő csak az volt, aki elkotyogta az újságíróknak, hogy Louis Tomlinson ezt tette. Harry némi éllel ezt nyilatkozta az ügyről:

„Louis biztosítást kötött a hátsójára, akárcsak Jlo. Mindenben támogatjuk őt, ahogyan a családja is...”

A zenekar híres arról, hogy imádják cukkolni egymást, és viccet csinálni mindenből, úgyhogy még az is kiderülhet, hogy mindez nem igaz, bár Tomlinson utalgatott már egy lehetséges biztosításra, főleg, amióta a rajongók állandóan meg akarják tapizni a hátsóját.

„A testőreink néha nem tudnak mit tenni. – mondta egyszer egy interjúban. – Egyelőre egyikünk sem szenvedett sérülést, de az ember soha nem lehet elég elővigyázatos.”

Tehát nyilvánvaló, hogy tényleg félti a testi épségét az őrjöngő tinilányoktól. De vajon tényleg biztosítást kötött, vagy mindez csak a fiúk szívatása?