Bieber lenyomta Rihannát

Bieber lenyomta Rihannát

News

Hát ez gyors volt! A múlt héten még milyen nagy szám volt, hogy Rihanna abszolút VEVO rekordot döntött azzal, hogy 24 óra leforgása alatt 4,9 milliószor játszották le új klipjét a videómegosztón, Justin Bieber Boyfriendje máris elvette tőle az előkelő eredményt. Mivel Riri Where Have You Beenje „csak” 4.937.281 megnézést produkált, a minimogul oly várt klipje lazán legyőzte, hiszen az a bűvös 24 óra alatt át is lépte az ötmilliós határt.

Egyébként ez a rekord igazán szép ívet fest Justin karrierjében, hiszen pont a Youtube-nak köszönhetően lett híres, hiszen feltöltött videói vírusvideóként terjedtek szét, és szerettették meg őt csajok millióival. A klippel kapcsolatban viszont már támadások érték, mivel egyesek úgy vélik, hogy túlságosan is hasonlít az ’N Sync Girlfriend című klipjére, melyben a bandatagok dögös kocsik között dögös csajokat próbálnak meghódítani.

Egyébként sokan magát a dalt is eléggé Justin Timberlake-esnek tartják, és meg kell hagyni, ebben van valami. Bieber azt mondta egy interjúban, hogy ő nem is látta az ominózus 'n Sync klipet, amely egyébként 2002-ben jött ki, amikor ő még csak 8 éves volt. Amikor megkérdezték róla, hogy mennyire tartja Justin Timberlake-et példaképnek, ezt válaszolta:

„Ő csodálatos, és fantasztikus zenét csinál. Nem mondom, hogy csalódott volnék, ha valaki hozzá hasonlítaná a zenémet, de igazából az teljesen más útvonalon jár.”

Justin Bieberrel még egy jó dolog is történt: anyukája noszogatására végre befejezte a középiskolát is. Éljen!

Itt a kép klip, hasonlítsátok össze, és ítélkezzetek! Valóban hasonló? Ihletként szolgálhatott az ’N Sync, vagy egyszerűen csak nincs új a nap alatt?