Rihanna rekordot döntött

Rihanna rekordot döntött

News

A barbadosi énekesnő, aki egyszer s mindenkorra le akar számolni azzal, hogy bárki is példaképének tekintse, olyan nézettséget ért el legújabb klipjével, a Where have You Beennel, amely előtte még soha senkinek nem sikerült. A feltöltése utáni első 24 órában már megvolt a 4.9 millió megnézés a hivatalos VEVO oldalon, és ez a szám természetesen rohamosan növekszik (már több, mint 10 milliónál tart).

Maga a VEVO írta meg közleményben (és persze Riri is twitterén), hogy 24 óra alatt 4.937.281 megnézést hozott össze a klip, és ekkora számot még nem ért el senki ilyen rövid idő alatt. Ririnek egyébként nem ez az első rekordja.

A Billboard top 100-as listáján több, mint 10 no.1 helyezése lett, illetve az eddigi zenetörténelemben a leggyorsabban hozott össze 20 db top 10-es slágert is. A Youtube-on is remekelt már, hiszen ő volt a 4. előadó, akinek egy videója elérte a százmilliós nézettséget, emellett neki van a legtöbb rajongója a facebookon, illetve ő a legkeresettebb keresőszó az interneten.

Na azért mindez nem semmi…