A The Wanted beszólt Xtinának

A The Wanted beszólt Xtinának

News

Úgy tűnik, hogy újabb celebháború van készülőben. A brit fiúcsapat, a The Wanted pár napja elég világosan kifejezte, hogy nem szívlelik a manapság a The Voice nevű tehetségkutató zsűritagjaként működő Christina Aguilerát. A srácok pont a The Voice-beli fellépésükön találkoztak Christinával, ahol is a szőke énekesnő nem volt velük túl kedves.

Sőt, a fiúk inkább egy emberként állítják, hogy egy igazi ribi volt.
„Talán a való életben nem egy rib**c, de velünk egész biztosan az volt.” – mesélték a fellépés után. Pár nappal azután, hogy ezt mondták, Tom Parker, a banda egyik tagja visszavonta véleményüket:

„Nem kellett volna ezt mondanunk, való igaz. De azt gondoljuk, hogy a jómodor igazán nem kerül semmibe.”

Tehát vissza is vonta a fikázást, de ugyanakkor odabökött még egyet. Christina Aguilera nemrég Justin Bieberre is elég furcsa arcot vágott, amikor az odament hozzá puszit adni szintén a The Voice-os fellépése után, és már ekkor is sokan hiányolták belőle a jómodort. A Wantedes fiúk amúgy elemükben vannak, hiszen Britney Spearsen is élcelődtek a minap.

Elmesélték, hogy amikor 2011 novemberében Britney londoni fellépésén ők voltak az előzenekar, milyen abszurd élmény történt velük. Épp egy laptopot bámultak, és próbáltak wifit csiholni, amikor Brit testőrei felszólították őket, hogy amíg az énekesnő átsétál a termen, ők forduljanak a fal felé... De azután hozzátették, hogy amikor viszont személyesen találkoztak Britney-vel, és bemutatkoztak neki, akkor az nagyon jófej volt.

Tehát szerintük Brit jófej, Xtina nem...