Kanye West a Közel-Keleten forgat

Kanye West a Közel-Keleten forgat

News

Februárban derült ki, hogy Kanye West és csapata a Közel-Keleten forgat majd egy szupertitkos, nagyjából 30 perces filmet, amelynek fő célja az lesz, hogy lerombolja a kulturális ellentéteket, és a régióról alkotott hamis képet. Azóta nem igazán lehett hallani, hogy a projekt nagyon dübörögne, de most kiderült, hogy továbbra is serényen dolgoznak az ügyön. A The Hollywood Reporter értesülései szeint múlt héten Yeezy is a Közel-Keleten járt, és Kid Cudival leforgatott ott egy klipet. És ugyan a filmes projekt továbbra is szupertitkos, néhány részletbe azért bepillantást engedtek. De mit lehet róla tudni azon kívül, hogy kb. 30 perces lesz, és teljes egészében Kanye producerálja majd?

„Kanye találta ki a story-ját, és az öbölben forgatunk. – mondta egy bennfentes. – A film megmutatja majd a régió szépségét, bepillantást enged majd abba, hogy ez a hely mennyire érzékeny kuturálisan, és hogy hogyan öleli egybe a hagyományokat és szokásokat.”

Nagyjából ennyi a publikus infó, illetve az, hogy West mindent tökéletes irányítás alatt tart. Arról, hogy a film mikor készül el, és hogy hol mutatják majd be, még semmit sem lehet tudni, bár a madarak azt csiripelik, hogy talán májusban a Cennes-i filmfesztiválon lesz a premierje. Illetve annyit mégis tudni lehet, hogy ha bemutatják, az egy igen tágas helyen lesz, hiszen hét vásznon megy majd egyszerre... Kivitelezhetetlenül hangzik? Ne felejtsük, Kanye Westről van szó, tehát pénz nem akadály.

Biztosra vesszük, hogy nagyon látványos lesz a dolog, alig várjuk, hogy kiderüljön, milyen lesz! Ti is várjátok már?