Harry Stylest csókon kapták!

Harry Stylest csókon kapták!

News

Bocsi csajok, de sajnos az az igazság, hogy Harry Styles bizony becsajozott. A The Daily Mirror számolt be róla, hogy Stylest Emma Ostillyvel, a 18 éves amerikai modellel látták Új-Zélandon csókolózni... A brit fiúbanda az Új-zélandi Aucklandben koncertezett, ami után Harry a lánnyal találkozott, és egészen egészen hajnalig együtt is voltak. A pár a One Direction Gotta Be You című klipjének forgatásán találkozott először, és úgy tűnik, ott eléggé jóban is lettek. Egy szemtanú így mesélt a párocskáról:

„Nagyon jól érezték magukat együtt, nevettek viccelődtek. Nagyon boldognak tűntek, semmi izgágaság, tehát úgy viselekdtek, mint akik már egy ideje együtt vannak. A fotók is arról tanúskodnak, hogy közel állnak egymáshoz...”

A pár nem nagyon próbált titkolózni, a lány még Twitterére is feltett egy közös képet. A fotó közlése után azonban, ahogyan az várhtó is volt, a feldühödött 1D rajongók elkezdték őt szapulni, elárasztották az üzenőfalát különböző gyűlölködő, fenyegető és gyalázkodó üzenetettel (pl. hogy hol és hogyan kellene elhaláloznia), végül a lány megelégelte, és le is törölte magát a mikrobolgról. A féltékeny tinilányok a twitteren kívül is ügyeskedtek, természetesen a facebookon is létrehoztak több Emma Ostilly utáló csoportot... Mit gondoltok, nem őrülten gyerekes dolog ez?

Nézzétek meg a képeket, amelyeken Harry az ajtóig kísérte a lányt, majd egy csókkal búcsúzott...
Randikép 1
Randikép 2
Randikép 3 - a csók!