Latinok támadása

Latinok támadása

News

Jennifer Lopez idén nyáron indul neki első világkörüli turnéjának, amely legalább 60 állomásból fog állni. A körút Dél-Amerikában kezdődik júniusban, és az USA-ban ér véget júliusban, valamikor az énekesnő 43. szülletésnapja körül (július 24.). Már azt is tudni lehet, hogy Jlo support fellépője (mifelénk előzenekarnak nevezik, dehát egy ember nem egy zenekar, ugyebár) a latin szívtipró, Enrique Iglesias lesz. Bennfenntesek szerint elég menő show várható.

„Hatalmas turné lesz, nagyszerűen összállítva, nagy zenekarral és szuper táncosokkal.” – mondta a nevét elhallgató forrás.

Van egy olyan érzésünk, hogy Casper Smart is jelen lesz, és élőben is szexis táncokat lejt majd szívének asszonyával. A koncertkörút dátumai egyébként még nem lettek hivatalosan lefixálva, annyi azonban biztos, hog Európát és Ázsiát is érinteni fogja. Így tehát arról sincsen még infó, hogy Magyarország bekerül-e a turné állomásai közé.
Bár van egy olyan sanda gyanúnk, hogy legalább Bécsig kell majd elzarándokolnia annak, aki látni akarja Lopez kisasszonyt a színpadon. Persze azért reméljük a legjobakat.