Will.i.am angolul tanul

Will.i.am angolul tanul

News

A szleng mókás dolog, különösen, ha egy olyan nyelvről van szó, mint az angol. Hiszen nem elég, hogy teljesen más kiejtéssel beszélnek a britek, mint az amerikaiak vagy az ausztrálok (és persze ezeken belül és kívül is rengeteg dialektus van), de még a szlengjük is más. Így aztán will.i.am igencsak bajban van, amióta a The Voice nevű brit tehetségkutató egyik zsűritagja. Ugyanis egyszerűen nem érti néha, hogy miről hadovál Jessie J, Tom Jones és Danny O’Donoughue, a másik három zsűritárs.A The Black Eyed peas sztárja nem volt rest, és segítséget kért Labrinth-től, hogy okosítsa ki egy kicsit brit szlengből. A producer azt tanácsolta neki, hogy nézzen sok EastEnderst (a brit Szomszédok és Barátok közt), illetve Skinst, hogy minél több szleng ragadjon rá.

„Will egy gyorstalpalót akar kapni a fiatalok nyelvezetéből – mondta egy forrás a The Sun nevű brit lapnak. - Labrinth pedig nemcsak a műsorokat ajánlotta, hanem konkrét tippeket is ad.”

Will.i.am egyébként Cheryl Cole-nak is elpanaszolta a problémáját, aki szívesen állt rendelkezésére, és szintén megígérte, hogy kioktatja egy kicsit a népszerű brit nyelvi fordulatokból (átvitt értelemben).

Még jó, hogy a magyar nyelvben nincsenek ilyen problémáink, mi?