Chris Brown meghalt?

Chris Brown meghalt?

News

Sokan utálják Chris Brownt a Rihannás incidens (és a hasonló agresszív megnyilvánulásai miatt), és mivel a gyűlölködők közül elég sokan interneteznek is, nem annyira meglepő, hogy valaki „viccből” a halálhírét keltette az énekesnek. Ez a mostani nem az első eset volt, hogy Chrisről azt terjesztették, hogy meghalt, múlt hónapban pl. egy blogger nyilvánította halottnak, de ez az első olyan eset, hogy a halálhír el is kezdett terjedni. Az E! Online hírei szerint Brown gyűlölői nem is egy, hanem két nagy hírportálnak is elhintették a pletykát, mely szerint elhunyt. Ezenkívül a sztár Youtube videói alatt is elkezdték elszórni a hírt, olyanokat írtak, hogy nyugodjon békében és hasonlók. Sőt, valaki ennél is tovább ment:

„NEM HISZEM EL, HOGY LELŐTTÉK! HOVÁ JUT EZ A VILÁG? TALÁLKOZZUNK EGY KÖVETKEZŐ ÉLETBEN, CHRIS” – írta csupa kapitálissal egy másik gyűlölködő. Egy másik pedig azt írta, hogy „RIP Chris Brown. Úgy fogunk rád emlékezni, amilyen az életben is voltál, egy nőverőre.”

Nagyon is úgy látszik, hogy Rihanna, a verés áldozata hiába felejtette el, és bocsátott meg expasijának, a zenerajongók nem annyira képesek erre.

De Brown teljesen jól van, nagyon is él, de egyelőre még nem kommentálta a történteket. Bár ha van egy kis esze, akkor nem is kezd durva anyázásba, hiszen láthattuk a múltkori esetei (twitterharc a pankrátorral, telefonlopás stb.) után is, hogy abból semmi jó nem sül ki. De talán nem is borult ki annyira, hiszen ha hisz a mondásban, mely szerint sokáig él, akinek halálhírét keltik, akkor inkább meg is nyugodhat.