Deadmau5 idiótának nevezte Madonnát

Deadmau5 idiótának nevezte Madonnát

News

Joel Thomas Zimmerman, vagyis Deadmau5 azután írta ki Facebook oldalára a Madonnát csúnyán kritizáló szavakat, miután az láthatóan bekészült állapotban magyarázott a bulizóknak az Ultra Music fesztiválon Miamiban. A szombati buliban Avicii fellépését mondta be Madge, majd ezt üvöltötte a tömegnek:

„Hány ember látja ebben a tömegben Mollyt?” – a Molly az egész Egyesült Államokban az MDMA nevű drog egyik neve, így aztán mindenki nyilvánvalóan tudta, hogy mire gondol az 53 éves énekesnő.

„Nagyon ízléses volt Madonna… micsoda nagyszerű üzenet ez az ultra fiatal zenekedvelőinek. Micsoda kib*tt emberbarát. De hé, legalább HIP vagy és TRENDY. (...) Elismerem a csodálatos karrierjét, és minden jót, amit csinált, de EZ MI A F*SZ VOLT? Ez a közreműködésed az elektronikus tánczenéhez? Ez a nagy üzeneted az ultra látogatóihoz? Egy hipszterduma, hogy drogozzanak? Hát b*d meg te kib*ott IDIÓTA. B*d meg.”

A kanadai house dj aztán később kifejtette a nézeteit blogján, a deadmau5.tumblr.com-on. Olvassátok el, ha érdekel! Elmagyarázta, hogy persze ő is csinált negatív dolgokat, de soha nem biztatna drogozásra fiatalokat, sem semmi olyanra, amivel az egészségüket károsíthatják. Egy részlet a Felelősség című posztjából:

„Énis dohányzom. Igen, ez sz*r, tudom, ez egy személyes probléma, amivel küzdök… Kicsit sokat is iszom, és igen, tudom, hogy ez sokkal több embert ölt meg, mint a drogtúladagolások, vagy a partydrogok, vagy ahogy ti hívjátok. De nem próbálom meg otrombán elnézendő dolognak beállítani, amikor fiatalok is vannak a közelben, akik bíznak bennem. (…) Ha valamikor beszéltem is ilyenről, biztos, hogy nem állt szándékomban kúl vagy vágyott dolognak beállítani ezeket.”

Na mit szóltok? Egyetértetek Deadmau5-szal?