A Die Antwoord lesz*rozta Lady Gagát

A Die Antwoord lesz*rozta Lady Gagát

News

Nem mindenki szereti Lady Gagát, ez eddig is nyilvánvaló volt, de azért 100-ból 99 zenész valószínűleg a kezét törné azért, ha megadatna neki a lehetőség, hogy Gagával turnézzon. Nos, a cseppet sem átlagos kinézetű, totálisan zakkant dél-afrikai páros, a Die Antwoord abba az egybe tartozik, amelyik nem akar Gagával koncertezni. Egy interjúban így magyarázta Ninja, a rapper, döntésüket, mellyel lemondták a lehetőséget:

„A mi cuccunk kib*szottul hardcore, egy lájtos nehézsúly kategória. Titkon azt akarjuk, hogy szétb*ssza az emberek agyát. Az emberek általában azt mondják, amikor először hallanak bennünket, hogy mi a f*sz ez? Szóval popzenét csinálunk, de ugyanakkor hardcore-t is, mixeljük a kettőt, de a dalainknak lelke van. Szóval nem olyan gyenge, felületes sz*rok. Tudod.”

Igen, tudjuk, és bizony a felületes, gyenge sz*r, amiről beszélt, nem más, mint Lady Gaga. A duó ugyanis elárulta, hogy:

„Lady Gaga megkért bennünket, hogy turnézzunk vele. De mi erre azt mondtuk, hogy ööö köszi, de nem.”

Ninja arról is mesélt egy másik interjúban, hogy nemrég bizonyos producerek befolyással akartak lenni rájuk, de ők nem hagyták magukat.

„Valószínűleg azt gondolták, hogy mi egy furcsa produkció vagyunk, akiket hagyni akartak egy kicsit örömködni, hogy aztán a következő albumnál már különféle játékot űzessenek velük. Egy újabb Lady Gagát vagy The Black Eyed Peast kerestek, vagy valami hasonló sz*r popzenét, de mi úgy gondoltuk, hogy nem megyünk bele ilyenekbe.”

Szerintünk elég kúl, hogy a Die Antwoord így kiáll a függetlensége mellett, bár másokat fikázni azért nem szép dolog. Szerintetek?