Justin Bieber és Adam Levine együtt!

Justin Bieber és Adam Levine együtt!

News

Justin Bieber és Adam Levine már korábban elkezdtek haverkodni, most azonban elmélyítik a kapcsolatot, illetve a munkára is kiterjesztik. Justin nagyban készíti legújabb albumát, amely a Believe címre hallgat majd, és a nemes misszióban Timbaland és Usher vannak a segítségére. Most azonban Adam Levine is csatlakozott a produkcióhoz előadói szinten. Justin hétfő éjjel nyomott egy tweetet a stúdióból, ahol éppen Adammel dolgoztak. A csirip, amelybe a new supergroup, azaz új supergroup taget is elhelyezte, így szólt:

„Hosszú éjszaka a stúdióban. Szuper látni öreg haveromat Adam Levine-t – hatalmas ötletünk valósul meg hamarosan! #newSupergroup”

A supergroup ugyebár olyan bandát jelent, amelynek tagjai más, sikeres együttesekből verbuválódnak össze, úgyhogy a tag alapján még az is elképzelhető, hogy nemcsak Levine és Bieber van a dologban, hanem mások is…

Scooter Braun, Justin menedzsere sem bírta ki, ő is tweetelt a készülő produkcióról, hogy mennyire klassz lesz, és egy képet is mellékelt az éppen twitterező Justinról és a szupertestű Adamről.

Na mit szóltok ehhez az együttműködéshez? Lesz olyan jó, mint a Moves Like Jagger?