Whitney Houston lánya hallja anyja szellemét

Whitney Houston lánya hallja anyja szellemét

News

Édesanyja halála után Bobbi Kristina képtelen volt Whitney Houston atlantai házában tartózkodni, nemhogy még ott aludni! De másnap reggel minden megváltozott…

„Felkeltem, és hallottam őt, ahogyan azt mondja: Minden rendben, gyere haza. – mesélte a lány Oprah Winfrey műsorában. – Aztán hazamentem, és nagyon szégyelltem magam. de éreztem, hogy minden rendben, ott tudok maradni.”

A 19 éves Bobbi Kristina a 48 éves korában elhunyt Whitney egyetlen gyermeke.

„Hallom a hangját a fejemben. Azt mondja, beszéljek hozzá, mert hallja ő is. Ő mindig velem van. Mindig érzem őt. Mindig érzem, hogy velem van. Mindig azt kérdezte, hogy szükségem van-e rá. Nem tudom, mondtam-e neki valaha, de most igen. Szükségem van rád.”

Bobbi Kristina azt is elmesélte Oprah-nak, hogy a halála előtti napot édesanyja ölelésében töltötte, hiszen amikor hajnalban felkelt, mert nem tudott aludni, Whitney átölelte őt, és így végül újra álomba szenderült.

„Gondoznom kell az örökségét. – mondta meghatódottan Bobbi Kristina – Csinálni fogjuk ezt az éneklés dolgot. Egy kis színjátszás, egy kis táncolás…”

Reméljük, a lány nem a drogok miatt hallja édesanyja szellemének hangját. A család nemrég beismerte ugyanis, hogy Bobbi Kristinának is drogproblémái vannak. Szegény lány, nem irigyeljük…