Gyere velünk bulizni!

Gyere velünk bulizni!

News

Nem akármilyen bulival zárja a naptári telet a budapesti független zenei színtér. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez az este a műfaj talán eddigi legjelentősebb eseménye, három lemezbemutatóval, egy kiállítás megnyitóval, akusztikus koncertekkel és a végén egy jó Tesco Discóval.

A koncertek sorát a Zombie Girfriend nyitja. A hazai lo-fi hálószobapop színtér legaktívabb képviselője ezúttal a második, Music For Porn album karcos, fülbemászó slágereivel örvendeztetik meg a nagyérdeműt.
Négy év után jelentkezik új lemezzel az Amber Smith. A magyar indie szcéna egyik alapzenekara az elmúlt 4 évben tagcserék és szólóprojektek barázdálta útját összegzi az album, melynek hangulatára jelentősen rányomta a bélyegét a frontember-dalszerző Poniklo Imre magánéleti válsága.

A The Moog a 2000-es évek gitárzenei fellángolásának legeredetibb magyar képviselője. Az indie-klubszcéna kedvenc zenekarának 2007-ben jelent meg bemutatkozó lemeze, amelyet egy amerikai kiadó adott ki. Több amerikai turné, majd a második nagylemez után a The Moog mostanra készült el – a többek között a klasszikus Dawid Bowie lemezek mellől ismert Ken Scott producerrel felvett - harmadik anyagával. A honi tini és melegszcéna ünnepelt csillaga, Tonyó és zenekara a koncert után néhány nappal hosszabb időre az Egyesült Államokba utazik, így jóideig ez lesz az utolsó hazai The Moog koncert.
A koncerteken és a Tesco Disco dj-zésén kívül pedig kiállítás is vár rátok!

De szívesen nyernél inkább egy páros belépőt? Akkor nincs más dolgod, mint péntek délig válaszolni egy kérdésre, elküldeni a választ az office@1music.hu címre egy 'Akvárium' tárggyal ellátott levélben, és ha te vagy a szerencsés, akkor páros belépőt nyersz a buliba!
A kérdés:
Mi volt a címe a The Moog első lemezének?

A buli részleteiért klikk!
https://www.facebook.com/events/171035273006319/
https://www.facebook.com/moogband
https://www.facebook.com/ambersmithband
https://www.facebook.com/zombiegirlfriend
https://www.facebook.com/homarton