Skrillex és Ellie Goulding együtt jár

Skrillex és Ellie Goulding együtt jár

News

Ellie Goulding, tudjátok, a szőke lány, aki Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén énekelt tavaly a násznépnek, és Skrillex, az eletro-producer és dj biztos források szerint egy pár. Az Us Weekly magazinnak nyilatkozta egy hozzájuk közeli forrás, hogy a dubstep fenegyerek, aki 3 díjat is bezsebelt az idei Grammy-díjkisztón és az énekesnő bizony már 2011 novembere óta együtt vannak. Egy közös munka során találkoztak, és hogy mennyire egymásra kattantak, azt az is mutatja, hogy annak ellenére, hogy Ellie-t szinte minden Londonhoz köti, mégis sok időt tölt Los Angelesben, Sonny More (vagyis Skrillex) lakhelyén.

„Azért ez a románc még elég új, – mondta a forrás – és szeretnék ha a továbbiakban is minden jól alakulna. Nagyon jók együtt. Mindenki azt gondolja körülöttük, hogy elbűvölőek. Ráadásul mindketten nagyon tehetségesek is.”

A 24 éves Skrillex egyébként elég nagyot tarolt a vasárnapi Grammy-díjkiosztón, hiszen 5 jelöléséből 3-at váltott aranygramofonra az elektronikus zenei kategóriákban. Megelőzte ezzel David Guettát, a Swedish House Maffiát, Robynt, vagy éppen Deadmau5-t is. A legjobb dance/elektronikus lemez a Scary Monsters and Nice Spirits lett, a legjobb dal a szintén ezen a néven futó szám, és hát Skrillex kapta a legjobb remixért járó elismerést is. A 25 éves Ellie debütáló albuma pedig 2010-ben jelent meg, de igazán akkor lett híres a neve, amikor a királyi esküvőn énekelt.