Chris Brown próbaidőn marad

Chris Brown próbaidőn marad

News

Chris Brown kérelmet nyújtott be a bíróságra, hogy a korábban kiszabott 5 év helyett idén, azaz 2 évvel korábban véget érjen próbaideje. 2009-ben sújtott rá ezzel a büntetéssel a bíróság, miután a Grammy-díjátadó előtt összeverte a kocsiban akkori barátnőjét, Rihannát. A próbaidő mellett fél év közmunkára is ítélték, illetve arra, hogy részt vegyen egy dühkezelési programon. Ezt megtette, a munkát is letudta, és jól viselkedett az elmúlt három évben, minden drogtesztet megcsinált, ezért gondolták úgy ügyvédjével, hogy megpróbálják csökkenteni a próbaidőt.

A bíróság belátta, hogy sokat fejlődött az énekes, de nem találta indokoltnak a büntetés enyhítését, így aztán továbbra is rendszeresen jelentenie kell próbaidős tisztjének, méghozzá születési helyén, Virginia államban.

A döntés valószínűleg nagyon feldühítette Brownt, ugyanis amikor többen is nemtetszésüket nyilvánították ki a vasárnapi Grammy után, amelyen megkapta a legjobb R&B lemezért járó aranygramofont, éktelen haragra gerjedt, és elég csúnya dolgokat posztolt Twitterére. Miranda Lambert country énekesnő pl. azt írta, hogy „Nem értek egyet. Megütött egy lányt… Nem helyes, ha mindenki úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna.” Miután több hasonló tweet érkezett, Chris falán a következő üzenet jelent meg:

„MOST MÁR NYUGODTAN UTÁLHATTOK, mert van egy Grammym. Ez a VÉGSŐ KIB**ÁS!”

Ezután még posztolt párat csupa nagybetűvel az utálkozásról és hasonlókról, majd az összes vonatkozó tweet eltűnt. Egy Brownhoz közeli forrás azt állítja, hogy ezeket a dühös csiripeket nem is Chris írta, ezért tüntették el őket az oldalról...