Rihanna valóságshow-t indít

Rihanna valóságshow-t indít

News

A barbadosi énekesnő lehet az Heidi Klum, már ami a tévés divatguru pozícióját illeti. Rihanna ugyanis egy olyan fashion reality showt indít, amellyel Nagy-Britannia legújabb sztárdizájnerét igyekeznek majd megtalálni, és hát a műsor így valószínűleg nagyon hasonlít majd a Project Runway című, Heidi Klum által vezetett „tehetségkutatóra”. Az idén tavasszal startoló műsor zsűrijének elnöke a Girls Aloud énekesnője, Nicola Roberts lesz. Riri így nyilatkozott az ügyről:

„Mindig is a divat nagy szerelmese voltam. Folyamatos inspirációforrást jelent az életemben, és bizony az egyik fő oka annak, hogy ma milyen előadó, és milyen ember vagyok. Vagyok olyan szerencsés, hogy már egy ideje nagyszerű tervezőkkel és stylistokkal dolgozom, akiknek az egész színpadi látványom is köszönhető. És mindig is szerettem nézni a feltörekvő tervezők útját az ilyen műsorokban, és látni, hogyan befolyásolja a munkájukat az individualitásuk.”

A műsor 10 héten át tart majd, és a tervezők feladata többek között zenészek és celebek öltözeteinek kreálása is lesz. A végső nyertes ruháját pedig Rihanna fogja viselni a júliusi Hyde Parkban tartandó koncertjén.