Madonna véleményezte Gagát!

Madonna véleményezte Gagát!

News

A Born This Way című dal megjelenése után rengetegen támadták Lady Gagát azzal, hogy a szám egyértelműen koppintása Madonna Express Yourself című klasszikusának. A Gaga rajongók természetesen ölre mentek volna, hogy bizonyítsák, ez nem így van, pedig a hasonlóság egyértelmű volt. Madonna eddig nem beszélt a dologról, de most megtette a 20/20 című tévés műsorban:

„Amikor meghallottam a Born This Wayt a rádióban, azt mondtam magamban: hú de ismerős. Ez valóban úgy hangzik, kicsit leegyszerűsítve.”

Azzal, hogy „csökkentett” üzemmódban előadott Express Yourselfnek érzi a dalt, nem szidni akarta, hiszen azt is mondta, hogy emellett nagyon szórakoztató szám lett. Madonna dicsérő szavai azonban erősen felfoghatók piszkálódásként is:

„Ő egy nagyon tehetséges előadó. Azt hiszem, valóban elég sokat hivatkozik rám a munkásságában. Néha azt gondolom, hogy ez nagyon szórakoztató, hízelgő, és jól csinálja. A dalai olyan dolgokról szólnak, amelyek megtalálhatók a korszellemben – tudjátok, ami pl. 20 évvel ezelőtt volt. Na ő ezeket kifordítja és tolmácsolja.”

Lady Gaga egyébként azt nyilatkozta az NME-nek, miután hallotta tavaly a vádakat, hogy „az egyetlen hasonlóság a két dalban az akkordok fejlődése.”
Pedig ha még a pop királynője is felismeri a saját dalát, akkor azért van ebben valami, nem? Ti mit gondoltok?