Lady Gaga vérben fürdött

Lady Gaga vérben fürdött

News

Egy londoni hotelből olyan hír terjedt el, mely szerint a kattant énekesnő nagy mennyiségű vörös folyadékot - amelyet vérnek gondolnak – hagyott hátra maga után. A személyzet egyik tagja azt nyilatkozta, hogy szerinte Lady Gaga „egy rituálé részeként fürdött meg a vérben”.

„Még a nyáron történt, – mesélte az Truthquake-nek a személyzeti tag – amikor Lady Gaga egy csomó vérnek tűnő folyadékot hagyott a hotelszobája fürdőjében. Jelentettem is a szállodavezetőnek az esetet, aki azt mondta, felejtsem csak el az egészet.”

Egyébként a szálloda személyzetének többi tagja is úgy gondolja, hogy Gaga mindenféle furcsa rituálékat folytat, és ahhoz kellett a vér. Persze azt sem zárták ki, hogy csak a show része lesz valamikor a véres fürdő, és csak gyakorolt rá az énekesnő.

Kezdjük úgy érezni, hogy kicsit túlmisztifikálják Gagát, nem gondoljátok? Lehet, hogy szegény csak egy lazító fürdősós fürdőt vett, aminek történetesen vörös színe volt. Mit gondoltok, egy egytől tízes skálán mennyi esély van rá, hogy vérben fürdött?
http://video.1music.hu/clips/MV110775_Lady_Gaga_Marry_The_Night_Short_Version.f4v