Beyoncé még mindig terhes

Beyoncé még mindig terhes

News

A világ már nagyon várja Beyoncé és Jay-Z első gyermekét, olyannyira, hogy karácsony táján olyan pletykák lepték el az internetet, melyek szerint az énekesnő világra hozta gyermeküket. Noha a rajongók már szeretnék a világon látni a bébit, ő még nagyon is jól érzi magát odabenn, és nem szándékozik idő előtt felbukkanni. Az, hogy a szülés kamu volt, egyre több forrás bizonyítja, hogy azóta egyre többen látták a nagyon is terhes Beyoncét. Legutóbb például a People magazinnak mesélte egy olvasó, hogy látta az énekesnőt férjével, amint nagy hassal egy étteremben kajált.

„Teljes mértékben terhesnek tűnt. - mondta a forrás. Egymás mellett ültek Jay-Z-vel, és nagyon bensőséges és meghitt vacsorát költöttek el együtt. Látszott, hogy nagyon szeretik egymást. Beyoncé csodásan nézett ki. Nagyon magassarkú cipőben volt, ami elég lenyűgöző egy ennyire terhes nőtől. Úgy nézett ki, hogy hamarosan valóban szülni fog.”

Tehát a kétségek eloszlottak, és ugyan Beyoncé már a harmadik trimeszterben jár, tehát valóban hamarosan szülni fog, még várandós. Méghozzá elég csinin várandós, testvére, Solange is elragadtatva írt róla Twitterén:

„Ki merem jelenteni, hogy a testvérem, A legcukibb terhes nő, aki valaha járt a földön!”