Marc Anthony tuti ajándéka

Marc Anthony tuti ajándéka

News

Marc Anthony megmutatta a nagylelkű oldalát háza személyzetének, hiszen igen bőkezű karácsonyi ajándékkal lepte meg őket. A személyzet mind a 14 tagját luxusnyaralásra küldte a Dominikai Köztársaságba. Egy forrás azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy a latin énekes azért küldi a személyzetet a luxuvakációra, hogy kifejezze köszönetét a munkájukért, amit ebben a számára nehéz, változásokban bővelkedő évben végeztek.

Az ajándék nemcsak az utazást és a szállást foglalja magában a La Romana-beli hotelben, hanem minden fogyasztást, legyen az kaja, pia, vagy akár szórakozás. Anthony természetesen a személyzettel tartott, talán jófejségből, talán azért, hogy azért ne minden nap beluga kaviárban fürdőzzenek, mindenesetre ellátogatott velük egy árvaházba is, hogy olyan gyerekekkel legyenek kicsit, akiknek nincs családjuk, így aztán a karácsonyuk is sokkal szomorúbb lesz.

Mindeközben JLo élvezi az életet 24 éves pasijával, Casper Smarttal, akivel legutóbb Las Vegasban andalgott. Marc Anthony egyébként állítólag iszonyú féltékeny a feleségénél 20 évvel fiatalabb srácra, és meg is tiltotta JLo-nak, hogy Casper bárhová is autón vigye a gyerekeiket, mert a srác volt már büntetve illegális autóversenyzés miatt.