Nicole Scherzinger esküvőre vágyik

Nicole Scherzinger esküvőre vágyik

News

Októberben még Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton szakítása volt a pletykalapok egyik kedvenc témája, most pedig már az eljegyzésüket rebesgetik. Nicole és Lewis kisebb-nagyobb megszakításokkal már négy éve együtt van, úgyhogy végeredményben nem volna meglepő, ha most a házasságot is kipróbálnák. Mielőtt újra összejöttek, Nicole egy sor feltételt szabott Hamiltonnak, hiszen szerinte csak úgy lehet működőképes az ő kettősük, ha a kritériumai teljesülnek.

„Az egyik feltétel az volt, – állítja egy forrás – hogy ha Hamilton valóban komolyan gondolja az újrakezdést, akkor ezt egy eljegyzési gyűrűvel kell bizonyítania. Biztos vagyok benne, hogy Nicole teljesen összetört, amikor szétmentek. Annyira úgy nézett ki, mint akinek darabokra tört a szíve. De ő nagyon önfejű nő, úgyhogy biztos, hogy végigviszi a tervét. Elvégre az utóbbi hetekben annyira boldognak tűnik…”

De nehogy azt higgyétek, hogy Hamilton szenved ettől. Egy másik forrás így mesélt a Forma-1 versenyző hozzáállásáról.

„A reakciója Nicole ultimátumára nagyon pozitív volt. Vissza akarja szerezni őt, és tudja, mit kell ehhez tennie, úgyhogy nála van a labda. Nem hiszem, hogy Nicole a gyűrű méretére is adott direktívát, de Lewist ismerve komoly kövecske lesz azon a gyűrűn…”

Hamilton egyik barátja azt is elmesélte egy magazinnak, hogy az autóversenyző eléggé letört, amikor olyan pletykákat hallott, amelyek szerint Nicole randizik. Akkor értette meg igazán, hogy örökre elveszítheti őt.

Milyen szép is a szerelem! Szerintetek lesz esküvő?
http://video.1music.hu/clips/MV110707_NicoleScherzinger_TryWithMe.f4v