Britney Spears férjhez megy

Britney Spears férjhez megy

News

Britney kezét végre tényleg megkérte Jason Trawick, aki egyébként az énekesnő korábbi ügynöke volt. Trawick pont saját, amúgy 40. születésnapjára időzítette a lánykérést, így nemcsak Brit kapott ajándékot, hanem is ő is. A férfi egy Planet Hollywoodban kérte meg Brit kezét, rögtön azután, hogy beültek a 3100 dollárért kibérelt magán luxus-boxukba.

„Ezt már mindketten régóta akarták – mondta egy, a párhoz közeli forrás – Ez a családjuk megszilárdításának a legszebb útja. Mindketten nagyon boldogok, és alig várják, hogy férj és feleség legyenek.”

Britney nem bírt magával, ahogy megkapta a gyűrűt, másnap ezt írta Twitterére:

„OMG! tegnap éjjel Jason azzal az ajándékkal lepett meg, amelyre már nagyon vártam! Alig várom, hogy megmutassam nektek! ANNYIRA ANNYIRA ANNYIRA izgatott vagyok!!! Xxo”

Az énekesnő kétszer volt férjnél eddig. Az első házassága csupán 55 óráig tartott, a férj pedig gyerekkori haverja, Jason Alexander volt, akivel egy Las Vegas-i éjszakán házasodtak össze. A második háttértáncosa, Kevin Federline volt volt, akitől két gyereke született, és aki miatt Brit idegileg kicsit megrottyant – tőle 2007-ben vált el. Reméljük, ez a házassága már tartós lesz, elvégre három a magyar igazság!