Taylor Swift megint tarolt

Taylor Swift megint tarolt

News

Vasárnap rendezték meg a 39. AMA-t, vagyis American Music Awardsot, amelynek legnagyobb nyertese a countryénekesnő volt. Az est legnívósabb díja, a legjobb előadónak járó gúla mellett a legjobb countryénekesnő díját, illetve a kedvenc country albumért járó címet is ő nyerte el. A legjobb előadó díját egyébként olyan előadók elől hoppolta el, mint Lady Gaga vagy Katy Perry.

„Ez a legőrültebb dolog, ami valaha történt velem. – mondta Taylor, amikor átvette a gúlát. – Saját magam írtam a dalokat, úgyhogy a tény, hogy a munkámat ezzel a díjjal jutalmazták, elmondhatatlanul sokat jelent nekem.”

Az est másik nagy győztese Adele volt, aki szintén három díjat (legjobb pop/rock énekesnő, legjobb pop/rock album, kedvenc kortárs felnőtt előadó) tudhat magáénak. A brit énekesnő nem tudott jelen lenni a kaliforniai gálán, mert jelenleg torokműtétjéből lábadozik.

Néháy további díjazott:
Legjobb latin előadó: Jennifer Lopez
Legjobb pop/Rock férfi előadó: Bruno Mars
Legjobb rap/hiphop előadó: Nicki Minaj
Legjobb soul/R&B album: Rihanna

Az este legnagyobb vesztesének a tiniiikon Justin Biebert kiáltották ki, hiszen azt az egy díjat sem nyerte el (pop/rock férfi előadó), amelyben jelölték.