Miley Cyrust ledagadtozták

Miley Cyrust ledagadtozták

News

Miley Cyrus mostanában egy sor olyan üzenetet kapott, amelyek azt taglalták, hogy milyen dagadt. Ő azonban nemhogy elkeskenyedett volna, hanem visszaszólt, mondván, ő büszke a vonalaira. Twitterén több bejegyzését is annak szentelte, hogy elmondja, hogy mennyire fontos, hogy szeressük magunkat, és hogy mennyire veszélyes az, ha valaki gyűlöli a testét. Kitett képet pl. egy anorexiás lányról is, azzal az üzenettel, hogy:

„A hozzám hasonló lányok ledagadtozásával csak ezt éritek el másoknál... Én szeretem magam, és mondhatnátok inkább ti is ezt...”

Ezután posztolt egy képet Marilyn Monroe-ról, aki évtizedek óta A NŐT testesíti meg, pedig nem volt éppen mai szemmel nézve modell alkat. Természetesen a korábban étkezési zavarokkal küzdő, ma azonban nőcis domborulatokkal hódító Demi Lovato is helyeselte Miley bejegyzéseit.

Miley végül a következő csirippel zárta a vitát:

„Nem akarom, hogy olyan alakom legyen mint egy lánynak, IMÁDOM, hogy olyan az alakom, mint egy NŐNEK. És higgyétek el hölgyeim, a pasijaitok sem bánják, ha ti is ilyenek vagytok...”

Miley barátja, Liam Hemsworth kifejezetten elégedett kedvese idomaival, és mint egy interjúban elmondta, az egyik kedvenc romatikus helyük is egy steak bár. Mi eléggé egyetértünk Miley-val, éljenek a nőies alakok! Ti hogy vagytok ezzel? Kate Moss vagy Marilyn Monroe? :D