Gaga a genyázás ellen

Gaga a genyázás ellen

News

Az énekesnő eddig is kiállt azok mellett a tinik mellett, akiket kiközösítenek és szekálnak az iskolában a társaik, de most egy újabb szintre lépett. Édesanyjával, Cynthia Germanottával közösen életre hívta a Born This Way Foundationt, amely egy jótékonysági szervezet azzal a céllal, hogy támogassa a fiatalokat, és hogy felvegye a harcot az iskolai terrorizálás, megfélemlítés, szekálás ellen. Az alapítvány a fiatalok önbizalmát, közérzetét próbálja majd támogatni, mentorálja az életüket és akár a karrierjüket, miközben harcol a zaklatások ellen.

Lady Gagának egyébként szeptemberben lett öngyilkos az egyik rajongója, pont amiatt, mert zaklatták. Az énekesnő akkor nagyon kiborult, akkor ezt írta ki Twitterére:

„Az utóbbi napokat agyalással, bőgéssel és ordítással töltöttem. Annyi düh van bennem! Olyan nehéz érezni a szeretetet, amikor a kegyetlenkedés elveheti mások életét. A zaklatásnak illegálisnak kellene lennie. Hiszen elvégre gyűlölet-bűncselekmény.”

A Born This Way Foundation más csoportokkal is kapcsolatban áll majd.

„Lady Gaga segít megerősödni és hangot adni azoknak a fiatal embereknek, akiket cikiznek, kirekesztenek, megsemmisítenek a társaik, és emiatt szenvednek.” – mondta Dr. Bob Ross, egy kaliforniai egyesület elnöke, az alapítvány támogatója. „Egy ilyen kezdeményezésre már igen nagyon szükség volt ebben a mai világban.”

Gaga nagyon eltökélt, elhatározta, hogy Barack Obamával, az Egyesült Államok elnökével is találkozni akar, hogy megoszthassa vele aggodalmait a témával kapcsolatban. Ez igen! Mi maximálisan egyetértünk Gaga céljaival, le a szekálással! Ugye ti soha nem cikiztek és szégyenítetek meg másokat?
http://video.1music.hu/clips/MV110516_LadyGaga_YouAndI.f4v