Harry Styles új rekordja

Harry Styles új rekordja

News

Múlt pénteki megjelenése óta Harry Styles új kiadványa 2022 eddigi leggyorsabban fogyó albuma, mindössze a hétvégi eladások és streamelések után. A Harry's House eddig 61 000 eladást gyűjtött össze, ez a szám meghaladja korábbi
 stúdióalbumait is. A Harry Styles című lemezét a 2017-es megjelenését követő első hétben 57 000 példányban értékesítették, míg a Fine Line-ból 49 000 fogyott. Az új albumon 13 dal kapott helyet, és nagyban inspirálta az elmúlt évek bezártsága. Az énekes elmondása szerint végre egyáltalán nem fogta vissza magát, és az eddigi legnagyszabásúbb munkájával rukkolt elő, ami egyben a legszemélyesebb is számára.

Nemrég a The Rolling Stones frontembere, Mick Jagger nyilatkozott arról, hogy sokszor Harry Styles-hoz hasonlítják. Jagger azt mondta, hogy felületesnek gondolja a közte és Styles közötti hasonlóságokat. „Szeretem Harryt. De régebben sokkal több szemsminket viseltem, mint ő. És a hangja sincs olyan, mint az enyém, sőt a színpadon sem olyan, mint én, csak felületesen hasonlít a fiatalabb énemre. De nincs ezzel semmi baj, ezen nem tud változtatni” – tette hozzá.