Érkezik Britney könyve

Érkezik Britney könyve

News

Bejelentette könyve megjelenésének dátumát Britney Spears. Az énekesnő a közösségi oldalán egy bejegyzéssel tudatta rajongóival, hogy 2022 végén érkezik kiadványa a szakmai és magánéletéről egyaránt. A popsztár még 2022 februárjában írt alá szerződést

a kiadókkal, állítólag 15 millió dollár értékben, miután a Los Angeles-i bíróság megszüntette a 13 éven át tartó gondnokságát. A bejegyzésében Spears őszintén beszélt követőinek a titkairól, arról, hogy mások hogyan mesélték el a történetét, és arról is, hogy hogyan döntötte el, hogy saját maga írja le tapasztalatait.

„Titkokról akarok beszélni. Azokról, amelyeket az elmúlt 15 évben meg kellett őriznem. Őszintén mondom, megbénítottak. Annyi panaszom volt, és meg akartam osztani őket. Aztán jött az ötlet, hogy írjak egy könyvet. Le kell ülnöm és megosztanom a történetemet. Bár tudom, hogy ez nem a legbiztonságosabb dolog. Gyerekesen hangzik, de nagyon fiatal voltam, amikor ezek az események megtörténtek, és nehéz felhozni az életem múltbeli eseményeit. A könyvem az év végén jelenik meg. Ha egyszer debütál, nem tudom, mi fog történni” – írta Britney.