JLo elsírta magát a színpadon

JLo elsírta magát a színpadon

News

Jennifer Lopezt nagyon megérinthette saját dala, hiszen nem bírt a könnycsatornáival, és elsírta magát legutóbbi koncertjén. Amint arról mi is beszámoltunk, az énekesnő idén nyáron szakított férjével, Marc Anthonyval, akivel két közös gyerekük született, tehát volt miért nosztalgiarohamot kapnia.

„Eléneklek nektek egy dalt, amelyet a szerelemről írtam. Ez volt az első ilyen, és hát az utolsó is.” – mondta JLo még vidáman az If You Had My Love akusztikus verziója előtt. „Nagyon sok minden megváltozott azóta…”

Miután vége lett a számnak, a 42 éves énekesnő belekezdett az Until it Beats No More-ba, amely alatt a táncosok Jlo korábbi szerelmi életéből mutattak be jeleneteket: egy JLo hasonmás táncosnő táncolt pasikkal, akik az énekesnő exeire emlékeztettek. Megjelenítették pl. Chris Juddot, Diddyt és Ben Afflecket is. Az utolsó jelenet Marc Anthonyval volt, azt utánozták, amikor idén májusban felléptek együtt az American Idolban. JLo ezután azt mondta a közönségnek:

„Tettem egy kis mélyenszántó kirándulást az emlékek földjén.”

Amikor a közönségnek feltűnt, hogy JLo sírni kezdett, hatalmas ovációba kezdett. Milyen megható. lehet, hogy még mindig szereti Marcot? Vagy csak a nosztalgia hevében potyogtak a könnyei?
http://video.1music.hu/clips/JenniferLopez_Papi_jav.f4v