Lady Gaga a Queen frontembere lesz?

Lady Gaga a Queen frontembere lesz?

News

A legendás zenekar gitárosa, Brian May beszélt arról a Daily Expressnek, hogy szó van a dologról köztük és Lady Gaga között. May úgy gondolja, hogy ezzel orovoslhatnák azt, hogy az elmúlt húsz évben nem tudták pótolni a természetesen pótolhatatlan frontembert, Freddie Mercuryt, aki ugyebár 1991. novemberében hunyt el AIDS-ben. Mercuryt Paul Rodgers helyettesítette 2009-ig öt éven át, amikor is lelépett, így újra énekes nélkül maradt a zenekar. Brian May így nyilatkozott:

„Állandóan beszélünk arról, hogyan lehetne megoldani az énekesproblémánkat, noha rengeteg ajánlatot kaptunk már. Én dolgoztam együtt Lady Gagával, ő nagyon kreatív, és beszéltünk már vele a velünk való munkáról, arról, hogy legyen a banda frontembere. Ő nem csak egy énekes, ő maga írja a saját cuccait.”

May azon is gondolkodik, hogy több vendégvokalistát is meg kellene hívniuk, hogy igazán vissza tudják adni a Queen lényegét. Mindezt egy tv show keretein belül.

„Beszéltünk már duettekről is. Kitaláltuk egy tv show ötletét, ahová ezeket a vendégelőadókat mind meghívhatnánk. Lady Gaga pedig azt mondta, hogy szívesen csinálna velünk valamit közösen.”

Na ehhez mit szóltok? El tudnátok képzelni Gagát (akinek művésznevét pont a Queen egyik dala, a Radio Gaga ihlette) a Queen élén??? Van olyan pletykaoldal egyébként, amelyik azt állítja, hogy Lady Gaga nem mondott semmi ilyesmit, szóval egyelőre nincsenek biztos infók.
http://video.1music.hu/clips/MV110266_LadyGaga_Judas_MPEG2_HD_PAL.f4v