Ke$ha a női Robert Plant

Ke$ha a női Robert Plant

News

Alice Cooper egy igazi rockmatuzsálem, egy legenda, olyan előadókra volt nagy hatással, mint Marilyn Manson vagy éppen Ozzy Osbourne. Öregember nem vénember alapon Alice nemrég adta ki legújabb albumát, a Welcome 2 My Nightmare-t, amelynek egyik számában, a What Baby Wants címűben Ke$hával énekel együtt. És hogy miért a pop egyik új üdvöskéjét kérte fel erre?

„Azt bírtam benne először, hogy úgy néz ki, mint egy rockénekes. Tuti, hogy előbb-utóbb egy rockbanda élén tolja majd, mint egy női Robert Plant." (Robert Plant a led Zeppelin frontembereként kezdte, majd '82 óta szólóbannyomul - a szerk.) "Megvan hozzá a kiállása és a személyisége. Na hát ezért akartam, hogy ő legyen az ördög a lemezemen.”

Ke$ha is egyetért Cooper kijelentésével, bár eddig is tudtuk, hogy nem egy tündibündi csillámkirálylány.

„Valóban nem vagyok egy alázatos, tökéletes pophercegnő típus, az már egyszer baromira biztos. Úgy gondolom, hogy van bennem egy lázadó metálcsirke is.”

A furcsa duó többször fel is lépett már együtt, legutóbb Cooper Los Angeles-i koncertjén. Mit gondoltok, Ke$ha vajon átáll a zene „sötét oldalára”?

Amúgy hogy tetszik a közös dal?