Nicki Minaj meg akart halni

Nicki Minaj meg akart halni

News

Az amerikai Cosmopiltan számára adott interjúban ismerte be Nicki, hogy volt idő, még a karrierje beindulása előtt, amikor az öngyilkosság is felmerült a fejében. Akkoriban azért küzdött, hogy anyagilag támogatni tudja az édesanyját.

„Folyton csak becsapták az orrom előtt az ajtókat, úgy éreztem, semmi nem akar összejönni.” – mesélte szomorúan. „Ideköltöztem egyedül az USÁ-ba, és itt meg azon gondolkodtam, hogy haza kellene mennem. Egyik kilátástalanság követte a másikat. Ezen a ponton azt gondoltam, hogy mi lenne, ha feladnám, ha egyszerűen csak nem kelnék fel többet? Teljesen így éreztem. Hogy mi lenne, ha egyszerűen csak elvenném a saját életem? Istenhez imádkoztam, hogy befuthassak, és vehessek anyámnak egy házat…”

Kemény szavak ezek, amik csak azt bizonyítják, hogy bizony a sztárok sem csak úgy beleszületnek a jóba. Nicki az apjával való durva kapcsolatáról is őszintén beszélt a magazinnak.

„Miután anyám elküldte, könyörgött, bőgött, figyelt bennünket. Egyszer kirángatta az anyámat a kocsiból és két háztömbön keresztül vonszolta magával. Ezek után teljesen fóbiás lettem arra, ha egy ajtó nyitva van. Állandóan ellenőrizgettem, hogy zárva van-e minden, mert csak úgy éreztem magunkat biztonságban, csak így tudtam őt megvédeni.”

De aztán szerencsésen alakultak a dolgok, hiszen Nicki mára az egyik legnépszerűbb rapper csaj lett, és garantált, hogy többé nem lesz szüksége az édesanyjának semmiben. Nicki egyébként Trinidad és Tobagóból származik, onnan ment szerencsét próbálni az Egyesült Államokba.
http://video.1music.hu/clips/MV110305_NickiMinaj_SuperBass.f4v