A La Roux is jön a Szigetre!

A La Roux is jön a Szigetre!

News
Már megszokhattuk, hogy a mi Szigetünk a fesztiválok között Európa élvonalába tartozik, és ezt a legújabb fellépők ismét bizonyítják.

A38-Wan2 Színpad
A Crystal Castles, a Peter Bjorn and John és a Marina and the Diamonds és a Hurts már ismert nevek. Az újabbak közt igen sok britet találhatunk: a Bomb The Bass, a Kode9, a Digital Mystikz és a Gaslamp Killer tartozik ide, mellettük a Suicidal Tendencies és a Xiu Xiu az Egyesült Államokból érkezik. Lesz három holland fellépő, ők a De Jeugd van Tegenwoordig, a DeWolff és Kees van Hondt. Ezen a színpadon lép fel a Selah Sue (B), Terry Poison (ISR) és a Buraka Som Systema Live (P) is.

Party Aréna
A The Bloody Beetroots Death Crew 77 és Kid Cudi mellé jelentkezett a napokban a Trentemøller valamint a Zombie Nation.
Most kiderült, hogy fellép még a 2manydjs, Nagy-Britannia legkúlabb trance-kollektívája, az Above & Beyond, Spanyolország legismertebb és legsokoldalúbb technozenésze, a csaknem húsz éve a pályán lévő Cristian Varela. A dj, producer és remixer Dubfire ezúttal Carlo Lio társaságában érkezik az idei Szigetre, és Richie Hawtin is tiszteletét teszi majd. Hawtin mellett a Party Arénában meghirdetett programon lép a keverőpult mögé kiadója, a M_nus által foglalkoztatott Marc Houle, valamint tanítványa, a Berlin és New York között ingázó, Ambivalentként ismert Kevin McHugh is. Végül, de nem utolsó sorban itt lesz a különleges és egzotikus technoanyagokra fogékony partyarcok kedvenc produkciója, a Technasia is.

Nagyszínpad
A már ismert nevek (Amy Winehouse, Batucada Sound Machine, Pulp, Dizzee Rascal, Flogging Molly, Gogol Bordello, Good Charlotte, Hadouken!, Interpol, Kasabian, Rise Against, Skunk Anansie, Smash Mouth, The Chemical Brothers, The Maccabees, The National) mellé visszaigazolt a La Roux, és Manic Street Preachers, Mariachi El Bronx és a White Lies...

Ó jesssssz, mi már rettenetesen várjuk. És ti?

A többi részletért kattintsatok a Sziget hivatalos oldalára: http://www.sziget.hu/fesztival