Kanye nem áll le

Kanye nem áll le

News

Rengeteg halogatás után vasárnap végre napvilágot látott Kanye West várva várt nagylemeze, azonban a rapper nem teljesen volt elégedett a végeredménnyel, ugyanis állítása szerint a kiadó a beleegyezése nélkül jelentette meg az albumot. Úgy tűnik azonban, hogy a negatív reklám is jó reklámnak bizonyult a rappernél, a korong ugyanis szinte azonnal megdöntött néhány rekordot az Apple Music chart listáján: 152 országban került az első helyre és 19 dal végzett a top 20-ban az Apple napi toplistájában is. Ha ez még nem lenne elég, Ye a Spotifyon is learatta a babérokat és megdöntötte Olivia Rodrigo rekordját az egy nap alatt legtöbbet streamelt előadó és album kategóriában is. 


Nem mindenki örül azonban Kanye West hatalmas sikerének. Soulja Boy teljesen kiakadt, amikor kiderült, hogy mégsem került rá a DONDA-ra. A Remote Control című dalban ugyanis együtt szerepeltek, a végleges verzióból Ye azonban szó nélkül kivágta. Soulja gyávának nevezte Kanyét úgy döntött, hogy a ringbe hívja kollégáját és egy boxmeccsel akar pontot tenni az ügy végére.

Ariana Grande rajongói kicsit nyugodtabban kezelik az egész helyzetet, ugyanis az előzetes bejelentések alapján a lemezen egy Ari kollabnak is lennie kellett volna, azonban hiába vártak a különleges dalra. A Believe What I Say című szerzeményben azért feltűnik egy női vokál, amely kísértetiesen hasonlít az énekesnő hangjához, azonban Ari maga is megerősítette, hogy a csodálatos hang ezúttal nem hozzá, hanem egy Stalone nevű énekesnőhöz köthető.