Lizzo gyilkos ugrása

Lizzo gyilkos ugrása

News

A napokban érdekes pletyka kezdett el terjedni az interneten: Lizzo megölt valakit az egyik koncertjén. A TMZ egyik tweetjében volt olvasható a hír, hogy az énekesnő az egyik fellépésén a közönségbe ugrott, ezzel meggyilkolva négy embert és további tizenkettőt pedig súlyosan megsebesítve. Lizzo azonnal közbelépett és TikTokon válaszolt a vádaskodóknak. „Sok minden olvastam már magamról, de ez egyszerűen hihetetlen… Soha nem sebesítettem meg senkit. Nem is szoktam body szörfölni, nem hogy így végezzek valakivel. Oké, hogy nagydarab vagyok, de azért ennyire nem” – mondta, majd bizonyítékként, tökéletes landolással az ágyára vetette magát.

Ha már Lizzóról és az emberekkel való érintkezésről van szó, az énekesnő egy Insta live-ban kérte rajongóit arra, hogy tartsanak tőle minimum két méter távolságot. Amerikában ugyanis az elmúlt két hétben 170 százalékkal nőtt a covid fertőzöttek száma és a díva nem szeretné elkapni a betegséget. „Ha megláttok az
 utcán, vagy bárhol máshol, tartsatok tőlem pár lépés távolságot. Lehettek ti a világ legkedvesebb emberei, nem érdekel, ahogy az sem, hogy hányszor vagytok beoltva. A vírus ismét visszatért és az emberek nem figyelnek mások személyes terére” – mondta az énekesnő, aki a közeljövőben biztosan nem veti bele magát a bodyszörf rejtelmeibe.