Baj van Selena és Justin kapcsolatával?

Baj van Selena és Justin kapcsolatával?

News
Látszólag egy éve elválaszthatatlan a világ legirigyeltebb tinipárja, de most mégis olyan pletykák röppentek fel, amelyek szerint valami gond van Bieberék kapcsolatában. Olyannyira, hogy egyes hírek szerint még szünetet is tartanak. A mosolyszünet oka állítólag az, hogy Justin annak ellenére barátkozik Sean Kingstonnal, hogy Selena ennek egyáltalán nem örül, illetve hogy nem adott rá engedélyt... :S

A kapcsolat megromlásáról szóló hírek (amelyeknek egyébként valószínűleg tinilányok százezrei örülnek) az idei Teen Choice Awards után kezdtek el keringeni. De pár napja Sean Kingston interjút adott egy rádióban, és ott cáfolta, hogy bárminemű problémájuk lenne egymással Selenával. Annyi igaz az egészből, hogy Justinnal összebarátkoztak.

„Naná, hogy nincs semmi bajom Selenával! Valóban ismerem Justint.” – magyarázta – „A párkapcsolatokról beszélgetünk – olyan vagyok neki, mint egy mentor vagy nagytesó. A média mindent felfúj. Egyébként a Teen Choice Awards utáni napon pont Selenával lógtam, és tök jó volt.”

De akkor mi van azzal, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél? Benneteket mennyire zaklatna fel, ha szakítana Selena és Justin? :)