Taylor Momsen nyugdíjba vonul

Taylor Momsen nyugdíjba vonul

News
Taylor Momsen a Gossip Girl (itthon Pletykafészek címen fut) sorozatból lehet ismerős. Illetve onnan, hogy ő az a szőke tiniceleb, aki az évek múlásával egyre több szemfestéket használ, és egyre inkább egy Tim Burton filmbe illő cuccokban jár. Na és persze onnan is, hogy zenélni kezdett. Ugyan még csak 18 éves, de közölte, hogy nyugdíjazza magát a színész szakmában, és mostantól csak az énekléssel foglalkozik. Nem szólóban nyomja, együttese van, ami a The Pretty Reckless névre hallgat.

Taylor az amerikai Elle magazin szeptemberi számában nyilatkozta azt, hogy iszonyúan elege volt már Jenny Humphrey szerepéből, ezért döntött a rock and roll élet mellett.

„Valóban befejeztem a színészkedést” – mondta Taylor – Befejeztem a Gossip Girlt is. Most turnézom, benne vagyok egy bandában, és ez minden, amire jelenleg vágyom. Remélem egész hátralevő életemben ezt csinálhatom majd.”

Persze azért nem kell aggódni, hogy felkopna az álla. Mellékkeresete is van: januárban ő váltotta Kelly Osbourne-t a Material Girl kollekció arcaként. Tudjátok, ez Madonna lányának a kollekciója, ami a Macy’s áruházakban szerezhető be.

Azért kíváncsiak vagyunk, ha mondjuk 10 évig valóban rockerkedni fog, akkor mit mond majd 2021-ben arról, hogy egész életében ezt akarja csinálni. Aztán ki tudja, lehet, hogy ő lesz az új Madonna.

Apropó, lehet, hogy ő lesz? Vagy az új Courtney Love?