Justin, a zaklató?

Justin, a zaklató?

News

A múlt hét folyamán beszámoltunk nektek arról, hogy a 5 Seconds Of Summer gitárosát, Michael Cliffordot szexuális zaklatással vádolta meg egy twitterező. A felhasználó később törölte a bejegyzést és bocsánatot kért a zenésztől, aki hallva a pletykákat, teljesen összetört. Ezen a héten egy másik popsztár került hasonló helyzetbe, Justin Bieber egyik rajongója ugyanis azt állította, hogy az énekes még 2014 márciusában inzultálta őt egy texasi Four Season hotelben.

Justin a híreket hallva elejét vette a hír terjedésének: „Tisztázzunk egy-két dolgot. Valóban előadtam egy-két dalt aznap este Austinban, de amit a vádló nem tud, hogy én aznap az akkori barátnőmmel, Selenával voltam és a hotel közelében sem jártunk, tekintve hogy egy Airbnb-s szállásunk volt” – írta a popsztár és később fotós bizonyítékokkal támasztotta alá állításait, amelyeken többek között a szállást kifizető számlák és emailek is találhatóak. Reméljük, ennyi elég lesz Justinnak, hogy megússza a bíróságot.

Nem sokkal később feltűnt egy másik vádló is, aki szerint a kanadai zenész 2015-ben zaklatta őt. Erre a hírre Biebs még nem reagált. Kíváncsian várjuk, mi lesz a sztár reakciója.