Upsz, Lady Gaga pohárba pisilt

Upsz, Lady Gaga pohárba pisilt

News

Nemrég jelentette be az énekesnő, hogy kiad egy fotóalbumot magáról. A 350 képet, amit a könyv tartalmaz majd, a híres-hírhedt divatfotós, Terry Richardson készítette, aki 10 hónapon keresztül követte Gaga minden lépését. Az énekesnő így nyilatkozott erről egy online magazinnak:

„Semmit sem tartottam vissza Terry előtt, tényleg szinte minden percben velem volt. Lefotózott ébredéskor, miközben fogat mostam, amikor a fürdőben készülődtem, még a zuhany alatt is. Az az igazság, hogy Terry előtt semmi sem maradhat rejtve. Olyan dolgokra képes rávenni, hogy csináld meg fotón, és olyan dolgokat tud lencsevégre kapni, ami szerintem senki más.”

Az albumba bekerülő 350 képet egyébként vagy 100.000 elkészült fotóból választották ki. Terry nemcsak szokásos, hanem vicces dolgokat is megörökített. Lady Gaga még nevetve hozzátette:

„Terry feljött a színpadon a backstage-re, és azt mondta: Wow, bébi! Aztán lefotózta azt is, amikor gyorsan belepisiltem egy pohárba…”

Az album, amit okos módon már most így promóznak, várhatóan november 22-én jelenik meg, és tényleg kendőzetlenül bemutatja majd az énekesnőt.
Ti kíváncsiak lesztek a remekműre?
http://video.1music.hu/clips/MV110357_LadyGaga_EdgeOfGlory.f4v