Gyászol Katy Perry

Gyászol Katy Perry

News

Alig néhány nappal azután, hogy az énekesnő bejelentette életének eddigi legnagyobb csodáját, hogy kisbabát vár, örömét máris beárnyékolta egy családi tragédia: szeretett nagymamája a hétvégén elhunyt.

Ann Pearl Hudson 99 éves korában egy kórházban hunyt el, arról viszont még értesült, hogy unokája várandós.

Katy megható Instagram posztban búcsúzott nagymamájától, akihez a képek tanúsága szerint nem csupán az énekesnőt, hanem kedvesét, Orlando Bloomot is szoros szálak fűzték.

Az énekesnő a hétvégi tragédia előtt még kicsattant a boldogságtól: csütörtökön debütált legújabb klipes dalával igencsak stílusosan adta tudtára a világnak, hogy nyárra eggyel többen lesznek. A videó megjelenése után a popsztár Instán mesélt arról, mennyire nehéz volt titokban tartani várandósságát. „Valószínűleg ez volt az egyetlen titok, amelyet ilyen sokáig őriztem. Örülök, hogy már nem kell rejtőzködnöm és hatalmas táskákkal járkálnom” – mondta.

Most, hogy már nem kell titkolóznia, az énekesnő annyira fellelkesült a baba-témát illetően, hogy legutóbbi koncertjén még egy dalt is félbeszakított, hogy elárulja, milyen nemű csemetét szeretne: „Remélem, kislány lesz” – lelkendezett. A sztárpár egyébként már egy ideje játszadozott a családalapítás gondolatával, azonban úgy tűnik, hogy esküvőjüket már másodjára kell elhalasztani, ezúttal a koronavírus miatt döntöttek úgy, hogy júniusra tervezett szertartásukat inkább lefújják.