A K-pop világuralma

A K-pop világuralma

News

A BTS felülkerekedett a Super Bowlon. A srácok világkörüli turnéjára ugyanis három nap alatt kétszer annyi jegyet adtak el, mint az NFL döntőjére. A K-pop szupersztárjai Map Of The Soul 2020-as koncertsorozatára még csak múlt héten kezdték árusítani a jegyeket, de máris több az eladás, mint a világ legnevesebb sporteseményére. Többek között ez az eredmény is mutatja, hogy a BTS jó úton jár afelé, hogy világuralomra törjön.

A banda rajongói világszerte megmutatták, hogy mennyire szeretik kedvencüket, ugyanis a jegyeladásokkal olyan hírességeket taszítottak maguk mögé, mint Ariana Grande vagy Taylor Swift. Ha ez még nem lenne elég, az elmúlt harminc napban ők voltak a legkeresettebb zenekar, megelőzve ezzel Billie Eilish-t, Elton Johnt, Post Malone-t és a My Chemical Romance-t is. Ezek az eredmények talán nem is olyan meglepőek tekintve, hogy a tavalyi Love Yourself: Speak Yourself turné szintén rekordokat döntött az

eladások tekintetében. A fiúk új albuma, a Map Of The Soul:7 jövőhéten kerül a piacra és a zenekar pedig április 11-én indul el, hogy meghódítsa a világot, ha eddig netán nem sikerült volna nekik.