Taylor súlyos titka

Taylor súlyos titka

News

Január 23-án jelent meg Taylor Swift dokumentumfilmje, a Miss America, amely Billie Eilish készülő dokufilmjéhez hasonlóan számos titkot rejteget. Az egyik ilyen, amelyről eddig maga Taylor sem mert beszélni, az énekesnő evési zavara volt.„18 évesen vettem részt az első címlapfotózásomon, ahol egy olyan ruhát viseltem, amely nem volt teljesen testhezálló, ezért úgy nézett ki, mintha lenne egy kis

pocakom. Sokan egyből találgatni kezdték, hogy talán várandós vagyok és ennyi nekem bőven elég volt ahhoz, hogy elkezdjem éheztetni magam. Úgy éreztem, hogy számomra az evés egy büntetés.” – mesélte az énekesnő.

Taylor azt is elmesélte, hogy később, egy másik fotózáson megdicsérték, mert tökéletesen illettek rá a modellek ruhái és ő nagyon örült neki, hogy végre XXS-es méret. „Sokan megvádoltak azzal, hogy nem eszem, ami igaz is volt, de én azt hazudtam, hogy rengeteget edzem és amiatt vagyok ilyen vékony. Mások véleménye miatt nagyon rosszul éreztem magam, de ma már tudom, hogy ez nem volt rendben. Persze akkor ezzel nem voltam tisztában, mert beteg voltam” – mondta. Az énekesnőről készült film január 31-én kerül fel a Netflix kínálatába.