Jessie J megmenti a világot

Jessie J megmenti a világot

News
Az énekesnő bevallotta, hogy imádja, amikor a rajongóitól olyen típusú üzeneteket kap, amelyekben a dalszövegeit méltatják, hiszen mindig is azt akarta, hogy olyasmit csináljon, ami megváltoztatja az emberek életét. Hiszen mint mondotta, a legcsodálatosabb dolgok egyike jobbá tenni mások közérzetét.

„Szinte minden nap kapok a Twitteren olyanokat, hogy az albumom megmentette az életemet, vagy hogy hogyan lehet, hogy néhány szóba így belesürítem az életet. Nem akarok olyan dalokat írni, amiket az emberek rögtön el is felejtenek. Már gyerekkoromban is írtam verseket a mindennapi dolgokról. Mindig is meg akartam menteni a világot a saját kis eszközeimmel.”

A 23 éves Jessie azt is elmondta egy interjúban, hogy ez a vágya, hogy másokon segítsen a zene által, valószínűleg az apja miatt van, aki szociális munkásként dolgozik. És persze azt is szeretné tudatni mindenkivel, hogy az előítéletekkel szemben neki soha nem vol egy habos-babos, rózsaszín élete.

„Elegem van abból, hogy az emberek cukormázas életet festenek a gyerekeik elé.” - mondta szintén egy interjúban - „Szegény kölykök azt hiszik, hogy minden csodálatos, mindenkinek szuperül kell kinézni, és azt hiszik, hogy a popzenészek mindig tökéletesen néznek ki, és nekünk sosincs pattanásunk vagy hasmenésünk egy koncert előtt. Hát pedig van, és én azt akarom, hogy ezt mindneki tudja.”

Nekünk szimpatikusak Jessie J céljai, ti mit gondoltok?
http://video.1music.hu/clips/JessieJ_NobodysPerfect.f4v