Adele lepattintotta Beyoncét

Adele lepattintotta Beyoncét

News
Ha Beyoncé megkér valakit, hogy lépjen fel vele egy koncerten, arra egy énekesnő általában nem mond nemet. Adele sem bunkóságból vagy flegmaságból tette, hanem egy fránya betegség miatt kellett visszautasítania azt a szuper ajánlatot, hogy felléphet a dívával vasárnap este. Adele ugyanis elveszítette a hangját. Szerencsére nem örökre, hanem ideiglenesen, mivel elég durva gégegyulladásban szenved, ami miatt még az amerikai turnéját is újra kell ütemezni.

Beyoncé persze nem siránkozott sokáig, felhívta barátnőjét, Gwyneth Paltrwot, hogy ugorjon be Adele helyett. Adele egy ismerőse így nyilatkozott:

„Adele teljesen készen van, hiszen Beyoncé az egyik legnagyobb idolja. Élete álma vált volna valóra, ha felléphet vele. De hát nem mehet, mert azt csúnyán megsínylenék a hangszálai. De nagyon bízik benne, hogy lesz még ilyen alkalom.”

Amúgy szegény Adele-nak ez már a második alkalma az elmúlt hónapokban, hogy egy szupermenő koncertet kellett lemondania. A William herceg és Kate Middleton esküvőjén való éneklést például azért szkippelte, mert barbecue partyra volt hivatalos...

Kattant a csaj, lehet, hogy ez most a büntetése? :)
http://video.1music.hu/clips/Adele_-_Rolling_In_The_Deep.f4v