Inna ft. Black Eyed Peas?!

Inna ft. Black Eyed Peas?!

News
A romániai énekesnő szép sikereket ért el eddig, és nemcsak hazájában vagy éppen nálunk, hanem egész Európa-szerte. De ő nem elégszik meg ennyivel. A fejébe vette, hogy a Black Eyed Peas-zel kellene együttműködnie, ugyanis szerinte nagyon is hasonló az ő és a banda zenéről alkotott felfogása és ízlése.

„Igazán szeretnék elkezdeni néhány együttműködést, méghozzá minél hamarabb. Ez nagyon fontos volna számomra, sokat fejlődhetnék általa mint zenész. Egy csomó banda van érdekel, de a Black Eyed Peas a legjobban, mert szerintem egy csomó közös van bennünk mind hangzásban, mind a zenei ízlés terén. De egyébként Afrojack is egy olyan művész, akivel jó lenne együtt dolgozni. Mivel nagyon szeretem a dance számokat, amelyekben rappelnek, egy ilyet is el tudnék képzelni, szerintem nagyon jól működne, úgyhogy remélhetőleg meg is valósíthatom a közeljövőben.”

Ezek elég menő tervek, de az eddigiek alapján, amit Inna a fejébe vesz, azt meg is valósítja. A kis bikinikben nyomuló énekesnőt nem kell félteni, ha ész-játékról van szó. Inna ugyanis politikatudományt hallgatott az egyetemen, mielőtt popsztár lett, úgyhogy vélhetően tudja, hogyan kell hatékonyan balanszírozni a szexisség és az okos nő szerepei között.

Szerintetek megvalósulhatnak ezek a tervek? Ti bírjátok őt?